Kerstmis voor vinyl verzamelaars

Wist je dat de kerstman dol is op platen, de kerstboom versierd kan worden met singletjes en dat er ook kerst platenbeurzen worden georganiseerd? Je leest het in dit artikel over Kerstmis voor vinyl verzamelaars.Kerst vinyl

Op de Pinterest pagina van Vinyl verzamelen vindt je heel wat kerst inspiratie. Kerstbomen versierd met platen, de kerstman als vinylverzamelaar en een mooi kerstkrans gemaakt van een lp. Hieronder hebben we het mooiste kerst vinyl voor je verzameld.

Kerst Platenbeurzen

Op eerst kerstdag blijven de mensen meestal thuis, maar bij de vinyl verzamelaar gaat het op tweede kerstdag weer kriebelen. Dan moet er weer gejaagd worden op lp’s, singletjes en het zwarte goud. Op 26 december vinden er gelukkig twee platenbeurzen plaats.

Op 26 december kun je in België de Herenthoutse cd- en platenbeurs bezoeken. Je vindt hier een enorm aanbod van vinyl platen, cd’s, dvd’s, historische weekbladen, muziekverzamelingen. De zaal is open van 10.00 tot 17.00 uur. De organisatie is in handen van Elvis Matters.

Op tweede kerstdag kun je naar de platenbeurs in Haarlem. Deze vindt tussen 11.00 en 17.00 uur plaats in de Beijneshal aan het Stationsplein. De beurs wordt georganiseerd door kroegeigenaar en platenverzamelaar Dick van den Berg.

Het wordt dit jaar een heel mooie Kerstmis voor vinyl verzamelaars. VinylVerzamelen.nl wenst alle platenliefhebbers een heel mooi kerstfeest en een gelukkig 2019!

Een reactie plaatsen